top of page

Új év, új feladatok, új bejegyzés

Először is nagyon nagyon boldog új évet szeretnék kívánni nektek! Remélem ez a 2018-as év elhozza azt a sikert, örömöt és csillogást, amire már évek óta vágytatok. A 2017-es év szakmailag rengeteg jót tartogatott számomra. Nem csak az történt, hogy megnyitottam a boltomat, hanem az ábrázolásom is fejlődött, ami egyre látványosabb illusztrációkat eredményez. A munkába fektetett energia megtérült, végre nem szerény próbálkozásként éltem meg a naponta publikált produktumaimat. Ezt a blogot és a facebook oldalamat ugyanakkor végtelenül elhanyagoltam. Mindig elmondom, hogy az instagram a főbb profilom, ott látható az összes rajzom, a storykban pedig már a munka folymatát is végig lehet kísérni. Abból a szempontból változtatni fogok, hogy a lehető legtöbb platformot használni szeretném naponta, és a levelekre is gyorsabb válaszidővel rendelkezem majd. Vegyük sorra mi vár ránk.



Több illusztráció több formában



Szokták mondani, hogy az élet a komfortzónánkon kívül kezdődik. Ez igaz, hiszen akkor kezdődött el a nagy fellendülés, amikor már nem a scannelt rajzokat prezentáltam instagramon, hanem tárgyakat és növényeket belevonva kompozíciókat álmodtam meg a képeknek. Mindig szerettem volna tárgyakat tervezni vagy a rajzaimat rajtuk látni, ezért 2018 nagy projektje lényegében ez lesz. Részleteket még én sem tudok, de hosszas gondolkodás után kockáztatni szeretnék. Folyamatosan bővítem a képkeretes printek kínálatát, de mellette célom más irányokra is nyitottnak lenni. Kellett egy kis idő, mire a stílusom elérte azt a stádiumát, ahol már nem szégyenkezhetek a technikámat illetően, hiszen én is látom mennyi minden változott az évek során. Szükségem volt erre a folyamatra, hogy aztán a lehető legjobb tudásom szerint kísérletezzem ki az új dolgokat, és ti is jobban szeressétek a tőlem szerzett ereklyéket.



Rendszeres tartalom


Erről már az elején írtam, de nyomatékosítanom kell magamban, hogy nem csak a rajzolás ennek az egész halmaznak az egyetlen része. Bizony nagyon sok utómunkával jár mind a nyers rajzok szerkesztése, mind a webshop feltöltése, mind a szocmédia kezelése. Egyedül ezt úgy csinálom, hogy az agyam kifolyik:D Éppen ezért egy remek beosztással kezelem majd a platformokat, írom a bejegyzéseket, és készítem a tárgyakat. Továbbra sem érzem megfelelő felületnek a facebookot, mert a hashtag rendszere nem vonz annyi embert az oldalra, mint akár instán vagy pinteresten, ezért oda automatikusan kerülnek ki a máshol publikált képeim. Instagramon mindig elérhető vagyok, hiszen az kéznél van, jobban értem a működését és valljuk be, a fiatalok inkább onnan követnek másokat. Mindezek mellett tervezek egy magyar shopot nyitni azoknak, akik az angol Etsyt nem értik pontosan, ez viszont várat magára.


Interaktívabb jelenlét


Még nem tudom hogyan, de szeretnék interaktívabb lenni. Akár live-ban instagramon, akár youtuben, mindegy hol, de jó lenne közelebbi kapcsolatban lenni veletek. Nagyon tetszik az instagram szavazós része, mert már eddig is rengetegen voksoltatok a rajzaim alakulását illetően. Jól esik, hogy ennyien követtek és érdekelnek a fejlemények, engem pedig ti érdekeltek, úgyhogy meg szeretném álmodni milyen formában lehet ez sokkal gördülékenyebb. Azért nem hinném, hogy nagy videó gyártó leszek, de mindenképp gondolkodom pár újításon:D



Újdonságok az új évre


A napokban sok időt töltöttem az eddigi rajzaim megmunkálásán. Amikor kiteszek egy postot instára, akkor még csak a nyers illusztrációt látjátok, hiszen az új stílus miatt nem volt szükség ennek megszerkesztésére. Mégis több idő volt a képeket megkomponálni, hiszen a fényviszonyok miatt akkor kellett fotóznom, amikor ez engedte. Halmozódtak a nyers scannelések, a webshop pedig lemaradt. Éppen ezért új tartalom van Etsyn, a honlapon, és remélhetőleg a napokban pinteresten is. Ezek olyan oldalak ahol csak mint érdekesség jelentetem meg az eddigieket, illetve remek képet ad az eddigi munkásságomról. Ha még eddig nem néztetek fel ezekre az oldalakra, akkor látogassatok meg, kövessetek be, és biztos nem maradtok le semmiről.



Remélem fantasztikus volt a karácsonyotok, az új év pedig lendületesen indul! Bízom benne, hogy mindegyikünk álmát valóra tudjuk váltani ebben az évben, és közelebb kerülünk egymáshoz, támogatjuk egymást! Nem sokára jelentkezem egy másik bejegyzéssel, addig is figyeljétek az instagramot, mert minden nap találhattok rajta újdonságokat.


Szép estét♥



  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
bottom of page