top of page

Szeptemberi kedvencek

Olyan gyorsan elrepült a szeptember, mire észbe kaptam már mindent elárasztottak a töklámpások és falevelek. Az őszben inkább a későbbi hónapokat szeretem, mert még szeptemberben meleg van, nem kap el úgy a hangulat, később pedig jönnek a kuckózósabb, melegedősebb napok. Mostanában kevés bejegyzés született, de ennek csak az az oka, hogy nagyon sok minden történt. Szakmailag nem tudtam úgy szerepelni, mint eddig, ennek ellenére rengeteg szuper lehetőség adódott számomra más téren. Hatalmas eseményeken lehettem ott, nagyon szuper új dolgokat próbálhattam ki, és ne feledjük, hogy spirituálisan is sikerült némileg szintet lépnem. Lássuk mit tartogatott számomra ez a csodálatos szeptember!

Kedvenc könyvek

Szerencsére egyre többet olvasok, így nem volt nehéz kedvenc könyveket avatnom. Először kezdem is Elizabeth Gilbert Big magic könyvével, ami mondhatni must have a kretív beállítottságúaknak. Amellett, hogy az írő a saját példájával támasztja alá a meglátásait, nagyon sok szuper tippet ad azoknak, akik picit elakadnak a saját kreativitásukban, esetleg nem találják a helyüket, kudarcot vallanak a saját teljesítményükben. Ez a könyv amolyan többször elővevős, és mindenképpen megéri beszerezni, mert a stílusa miatt könnyen olvasható és a humor miatt élvezhető is. Másik kedvencem Zoe Sugg Girl online-ja volt, ami már egy éve ült a polcomon, de félbehagyva szólongatott hónapokig, végül sosem fejeztem be. Egyik nap már nem volt mit olvasnom így befejeztem, és egyáltalán nem csalódtam. Ne várjatok eredeti sztorit vagy egyedi tartalmat, annak a korosztálynak akinek íródott ez egy szuper könyv, ennél idősebben pedig egy remek limonádé. Engem meg tudott lepni, úgyhogy várom a következőt.

Kedvenc film

A Minden minden már megy egy ideje a mozikban, én mégis csak most jutottam el oda, hogy megnézzem. Volt aki csalódásnak ítélte meg, volt aki imádta, nekem szimplán nagyon tetszett. Azt nem mondanám, hogy a közel jövőben ismét megnézném, azonban mikor láttam teljesen magával ragadott, és tényleg ki tudtam kapcsolni közben. Az alap történet nem igazán mondható egyedinek, én már máshol találkoztam ezzel, viszont a színészek jó munkát végeztek, és a sztori is megállja a helyét. Azt nem mondom, hogy könyvben is olvasnám, szimplán csak azért mert én nem szeretem a melankólikusabb olvasmányokat (persze nem tudom milyen hangvétele van), ennek ellenére a film annyira jól sikerült, hogy akár kedvet is kaphatnék hozzá. Ki kell térnem rá, hogy a főszereplő csajszi valami elképesztően gyönyörű, és annak ellenére, hogy mennyire szürke egér karaktere van, abszolút ki lehetett hozni belőle a legtöbbet. Aki szerette a Csillagainkban a hibát, vagy a Ha maradnék c. filmeket, az imádni fogja ezt is.

Kedvenc youtube csatorna

Egyre kevesebb magyar csatornát követek, mert kezdem látni mennyire lejjebb van a szint ha a videók minőségéről és tartalmáról beszélünk. Külföldön valakinek 20 000 követője van mindössze, de mellé hibátlan tartalmat gyárt, míg itthon a semmivel is lehet híresnek lenni. Éppen ezért sokkal többet kutakodom olyanok után, akiken látni, hogy beleadnak mindent. Ennek ellenére nem egy olyan csatornát hoztam, ami beleillene az előbb említettekbe, sokkal inkább egy olyan videóst hoztam, aki hasznos infókkal szolgálhat másoknak. Barbara csatornáján horoszkópos előrejelzéseket láthatunk, és a maga nyugodt, kedves, de határozott stílusában megtudhatjuk mi vár ránk a következő hónapban. Mivel mindig érdekelt, és egyre jobban érdekel az asztrológia, így érdeklődve hallgattam Barbara szavait, és egyre jobban fogékony vagyok az ilyenekre. Közel állnak hozzám ezek az ágak, így mindenképp ajánlani tudom, ha ti is így vagytok vele.

Kedvenc esemény

Meséltem róla, hogy Emma Mumford Budapestre látogat, és elhívott egy találkára. Nos ennél jobban semmit nem vártam szeptemberben, és a héten meg is ejtettük ezt. Nagyon szuper volt és fantasztikusan éreztem magam. Gyöngyi jött el velem, akinek csak egy héttel előtte meséltem az eventről, és ott megismerhettük Emmat, Mr C-t és egy másik itteni lányt Renátát is jobban. Végig beszélgettünk a vonzás törvényéről, mindenféle spirituális témáról, és persze elmesélhettük az élményeinket is. Emma ugye úgy került az életembe, hogy amikor elkezdtem változtatni a gondolkodásmódomon, akkor non-stop az ő videóit néztem, és erőt merítettem a saját élményeiből. Soha nem hittem volna, hogy egyszer találkozom vele, és hatalmas siker, hogy így alakult. Szóval mondhatni ez az egyik legnagyobb vonzás törvénye sikerem:D E mellett nagyon sok könyvet olvastam, amit ő ajánlott, és ezek ismét újabb kapukat nyitottak meg számomra. Nem kérdés mennyire megszerettem ezt a lányt, és mennyire jó érzés volt személyesen is találkozni vele!:D Egyébként egy végtelen energikus és közvetlen személyiség, akivel csak úgy repül az idő, így sajnos kettőt pislogtunk és már el is telt a találka. Egy bensőséges és mindenképpen maradandó estét töltöttünk együtt, amit biztos sokáig emlegetek majd!♥ (Kép forrása: instagram.com/couponqueenemma)

Kedvenc bolt

Eddig egy Tigerben sem jártam, most viszont oda hordott a szél, és egyáltalán nem bántam meg. Tipikusan az a bolt a Flying Tiger, ahol az összes pénzed három perc alatt el tudod verni, és még sajnálni sem tudod. Én mondjuk csak egy füzetet vettem ott, de ha erre tennék félre, akkor lenne miből mazsolázni. Amellett, hogy mókás és jópofa dolgokat lehet találni, azért elég menő tárgyak is vannak:O Abszolút imádtam, és alig várom, hogy visszatérjek.

Ezek voltak az e havi kedvenceim, biztos vagyok benne, hogy az október még ennél is fantasztikusabb lesz! Elképesztően hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a hónapban új helyeken járhattam, új dolgokat próbálhattam ki, és hogy ennyire inspiráló személyekkel találkozhattam. Régebben álmodni sem mertem erről, mármint arról, hog valaha egy támogató és energikus "közösség" tagja lehetek, ahol csak a pozitív életszemlélet kap helyet. Hálás vagyok mindenért, komolyan mindenért!:)

Képek forrása: google.com

Szép estét!♥


bottom of page