top of page

Augusztusi kedvencek + Manifeszt szerda

Képzeljétek el, pont bevackoltam magam az ágyba, amikor eszembe jutott, hogy szerda van, és nincs kint a bejegyzésem. Ilyen gyorsan még nem pattantam ki, úgyhogy remélem boldog perceket köszönhettek majd nekem a továbbiakban. Nem tudtam melyik tervemet publikáljam, úgyhogy most egy izgalmas kombót hoztam, mert kedvences bejegyzésem február óta nem volt, és mivel cseppet szociálisabb lettem, úgy éreztem itt az ideje visszahozni. Ne feledkezzünk meg a manifeszt szerdáról sem, amit múlt héten a nyaralás miatt mára csúsztattam, úgyhogy elő a nasikat, vackoljátok be magatokat, és kezdjünk neki egy nagyon tartalmas bejegyzésnek.

Kedvenc könyv

Szerintem egyértelmű lesz a választásom, hiszen Meik Wiking könyve volt az abszolút kedvenc, ami nem más, mint a Hygge. Ebben a hónapban nagyon sok olvasmányt ledaráltam és mind életmód témában, Meik könyve is ilyesmi, de távolabb utazva az ezo témától ez most tényleg életmód. Méghozzá dán életmód. Azt már meséltem ITT, hogy hogyan szereztem meg és mennyit vártam rá, de azt nem, hogy végül mik a benyomásaim. Vannak olyan könyvek, amelyeket abba a kategóriába tenném, amelyeket szívesen ajándékoznék másoknak, így voltam az Útkeresők kézikönyvével amit Emma Mildon írt, és így vagyok a Hygge c. irománnyal is. Nem szeretnék egy poént sem lelőni, de az tuti, hogy ettől még a legantitélebb embert is elkapja a meghitt hygge érzése.

Annyira fantasztikus volt, és annyira megosztanám másokkal is, így ha eddig még csak szemezgettetek vele, akkor most itt az idő beszerezni!

Kedvenc album

Ez sem meglepetés, hatalmas Lorde fan vagyok, és az első albumot unásig hallgatom mai napig, az új album pedig egy picivel sem rosszabb. Annyira tud ez a nő, imádom a dramaturgiáját, imádom a hangját, és elképesztő számai vannak. Nem egy Green Lights hangvételű album, szerintem picit sok a lassú szám, de ennek ellenére nulla azaz nulla olyan zenéje van, amit ne szeretnék. Adjatok neki egy esélyt.

Kedvenc zene

Kedvenc zene lehetne Lorde bármely száma, de én most a rongyosra játszott Portugal. the man Feel it still c. művét ajánlanám, ami első hallásra fura volt és nem tetszett, majd észrevettem, hogy állandóan ezt éneklem. Nem tudom és nem is merem bevallani hányszor játszottam le, de nem kevésszer. Valamire nekem nagyon hasonlít, de nem jöttem rá mire, és ez zavar. Esetleg ti tudjátok?

Kedvenc élmény

Az augusztus lightosabb volt minden szempontból, de persze ebben a hónapban is történtek a dolgok rendesen. Utaztam erre-arra, de mégis két kedvenc élményem van, amik még nem következtek be, de már a hír megtudása akkora boldogság volt, hogy abszolút ide tartozik. Az első a hír, hogy utazunk Rómába novemberben, és már az előző manifeszt szerdában írtam róla mennyire vágytam rá. Olyan boldog voltam aznap, és már serényen gyűjtögetek, hogy elverjem kint, és egyáltalán nem zavar. Annyira jó érzés a tudata, hogy egy álmom válik valóra:D A másik élmény az, hogy nagy eséllyel szeptemberben találkozom Emma Mumford-al, akiről írtam már ITT, és aki hatalmas kedvencem lett az utóbbi hónapokban. Nem kis túlzással állíthatom, hogy az új életemet neki IS köszönhetem, hiszen LOA videóival mindenre választ kaptam. És hogy ő ajánlotta fel, hát a fellegekben vagyok három méterrel:D Köszönöm Univerzum!

Kedvenc ital

Kóstoltátok már a Starbucksban a karamellás popcornos Frappuccinot? Nem? Oké, akkor nem tudjátok mennyire isteni az a kávé. Jöhetnek a fújolások mert 1400-ért iszom valamit évente párszor, de ezen már kicsit szeretnék túllendülni, mert mindenki másra dobja ki a felesleges pénzt. Nekem ezzel a kávéházzal múltam van, ezért már csak nosztalgiából is megyek. Visszatérve a kávéhoz, én ilyen jót még nem ittam. Bűnös vagyok:(

Kedvenc termék

Sminkelni a nyáron nem tudtam annyit, de kipróváltam a Nivea Makeup Starter primer/arckrémjét, és egy álom. Lehet placebo, de mikor ezzel kezdem a rutinomat, akkor nap végére kevésbé folyik le az arcom, és nem tudom, hogy ez valóban ennek köszönhető, vagy az alapozó váltásom is közre játszik, minden esetre nagyon nagy kedvenc és szuper így nyáron.

Manifesztációs szerda - avagy mi történt ebben a két hétben?

Balatoni nyaralás

Ezt nem kifejezetten én vonzottam be, vagy nem is igazán manifesztáció, de az mindenképpen az, hogy minden helyre sikerült eljutnom, ahova akartam. Végre voltam kilátókban, a siófoki víztoronyban, amit már hónapokkal ezelőtt kinéztem magamnak, és Siófokot is megnézhettem este. Maga a nyaralás nagyon jó volt és feltöltődtem, de még annyi mindent látni akartam volna, így Tihany picit tolódik máskorra. BTW erről írtam egy kis bejegyzést rengeteg szép képpel, amit IDE kattintva olvashattok el:)

Emma Mumford

Gyerekek nem hiszem el még mindig, hogy találkozni fogok vele. Ha Zoella írt volna, akkor már nem élnék, mert olyan boldog lennék, de Emmának is nagyon nagyon örülök, hiszen hozzá más dolgok miatt kötődöm. Mikor említettem, hogy Budapesten élek, akkor kedvesen mondta, hogy ez még egy jel számára, hogy ide kell jönnie, és egy másik videójában is mondta, hogy nagy vágya idén Budapestre utaznia. Pár napra rá pedig írta egy csoportba, hogy szeptemberben jönni fog. Azonnal írtam neki, hogy találkozni szeretnék vele, ő pedig lelkesen elhívott valahova meginni egy italt. Könyörgöm univerzum, VONZZAM BE:DD (20.30 körül említi Budapestet!:D)

Étterem

Ez is furcsa bevonzás, mert apróságnak tűnhet, mégis tök nagy dolog. Már egy ideje mondogatom, hogy úgy elmennék étterembe, amolyan étlapos, házias kis helyre, de ahhoz meg drága, hogy csak felkerekedjünk és menjünk. Sőt inkább azt mondanám, hogy ezeket az ételeket itthon is meg tudjuk csinálni, de az érzés miatt nagyon vágytam rá. Olyan jól sikerült ez a kis vágyakozás, hogy a nyaralás alkalmával minden este ott kötöttünk ki, és pont olyan kis takaros helyen voltunk, amilyet szerettünk volna. Nyilván nem diétás ételeket rendeltem, úgyhogy emiatt a pokol tüzén égek el, és élvezni fogom:D

Ennyi lenne a kedvences/ manifeszt szerdás bejegyzésem. Megannyi dolgot írhattam volna még, hiszen valóban nagyon mozgalmas hónap volt, de azt hiszem most bőven szolgáltam olvasnivalóval. Remélem mesés augusztusotok volt, a szeptember legyen még hyggébb!:D

Képek forrása: google.com

Szép álmokat!♥


bottom of page