top of page

Hello 2017, nagyon várunk!

Nem emlékszem pontosan, hogy vajon más évek is ennyire viharosak lettek volna, mint az idei 2016-os év? Körbenézve látom, hogy mindenki már a pokolba kívánja, és bármi is jöjjön, ennél csak sokkal jobbat kaphatunk. A 2016-os év a tűz majom éve volt, és már 2015 végén baljós információkkal láttak el minket az asztrológusok, tisztán meg lehetett mondani, hogy a világ ebben az évben felfordul, egyre több lesz a konfliktus, a végzetes esemény, amely megváltoztatja a jelenlegi helyzetet. Nem kell annyira vészesen messzire menni, akár mi magunk is észlelhettünk konfliktus közeli helyzeteket bőven, esetleg választás elé kényszerültünk, és megeshetett, hogy teljesen más irányt vett néhányunk élete. A 2017-es évet emiatt joggal várhatjuk annyira reményekkel telve, hiszen egy ilyen felfordulás után csak a békés újrakezdés jöhet.

Számmisztikailag mindenképpen jó jöhet

A 2016-os év a számmisztikát tekintve kilences év volt, amelyet a számjegyek összeadásával kaphattunk meg. Számmisztikával idén kezdtem el foglalkozni, amely hozzájárult a személyiségem megértéséhez, elfogadásához, és a csavar a dologban, hogy idén nekem (mert mindenki másnak van saját személyes éve is a kollektív éven kívül) négyes évem volt, amely magában hordozza a számmisztika, okkultizmus, asztrológia stb. megismerését és gyakorlását.

Későbbiekben bemásolom zanzásítva, hogy a 2016-os évre mi volt jellemző számmisztikailag.

Elérkeztünk az utolsó, a befejező számhoz, azaz évhez. Utána minden kezdődik elölről, az 1-es évvel. Ezért is ez a TISZTÁZÁS, a rendrakás éve! Nagyon fontos, nagy jelentősége van ebben az időszakban a rendbetételnek. Ha elmulasztod, viszed tovább magaddal a következő 9 évig, legyen akár szó egy rossz kapcsolatról vagy egy megunt ruhadarabról vagy egy olyan állásról, munkáról, ami már nem okoz örömet, nincs benne a fejlődés lehetősége. Alapvetően a 9-es év szellemileg nagyon jó, anyagiakra kevésbé. Semmiféle vállalkozás elkezdésére nem alkalmas, mert túlságosan is kiszámíthatatlan a vibrálása. A 9-es számhoz a Neptunusz bolygó tartozik, ami a ködös, homályos eseményeket hordozza magában. Előre nem látható, váratlan nehézségek akadályozhatnak. Mivel ez egy 9 éves ciklus befejező része, a legalkalmasabb arra, hogy felszámoljuk azokat a kapcsolatokat, ügyeket, helyeket, amik már csak hátráltatnak bennünket. Kiváló alkalom lakás cserére, munkahely változtatásra, megunt barátokkal való kapcsolatok megszakítására, párkapcsolatok rendezésére vagy akár csak az otthonunkban a rendrakásra, kitakarításra, lomtalanításra. Minden fölösleges dologtól, tárgytól, személytől a legideálisabb időpont ilyenkor megszabadulni. Egészségünk rendbehozatalára is, pl. fogaink rendbetételére, kisebb műtétekre is alkalmas. Minden szempontból érdemes tiszta helyzetet teremteni az elkövetkező újabb 9 éves ciklusra. Tudatosan legyél objektív. Ez az év megmutatja, ki az, mi az, ami a fejlődésünk útjában áll. Ha elbocsájtanak a munkahelyedről, akkor ott már nincs dolgod, a sors jobbat akar. Fontos jelzéseket kaphatunk, mire, kire nincs már szükségünk, figyeljünk oda. A válás is egy fajta befejezés, lezárás. Érdemes végig gondolni, mit tanultál belőle? Az előző nyolc év hozadéka itt „csapódik le”, akár még betegségek is jöhetnek, amitől nem kell megijednünk, ha tisztázásra, rendrakásra fordítjuk a figyelmünket. A nagytakarítással helyet adunk az újnak. Fizikai és lelki értelemben is szabaduljunk meg a felesleges dolgoktól. Mellette még érdemes új ismeretek gyűjtésére, olvasásra, utazásra, tanfolyamokra fordítani időnk egy részét, amivel már a lezárás mellett az előkészítésre is gondolunk. (Ibránszki Bea önismereti személyiségfejlesztő)

És mi jellemző 2017-re számmisztikailag? Lássuk az 1-es év mit tartogat nekünk.

Az 1-es év mindig a legjobb, az újrakezdés időszaka. Igazán akkor lesz, lehet sikeres, ha az előtte lévő periódust lezártuk, magunk mögött hagytunk minden akadályozó, gátló tényezőt. Az 1-es év kedvező „rezgését”, energiáját érdemes kihasználni, hosszú távon is jól működik, és igazán majd a 3-as személyes évünkben hozhat minőségi változást! Érdemes tiszta lappal indulni. Ha sikeresen (le)zártuk a 9. évünket, akkor most teljesen új dolgokba kezdhetünk. Nincsenek igazán hátráltató tényezők, jó az egészségi állapotunk is. Kihívások, karrierbeli és párkapcsolati lehetőségek is érkeznek, minden életterületen kedvező. Ha maradtunk a munkahelyünkön, akkor ott érdemes újítani, új dolgokat belevinni a napi rutinba, de attól sem kell kétségbe esnünk, ha váltunk. Lehet, hogy épp felmondanak nekünk, de akkor biztosan jön egy kedvezőbb lehetőség, magasabb fizetéssel, jobb, érdekesebb feladattal. Az 1-es év pozitív rezgése bátorságot, merészséget hoz számunkra, merünk kockáztatni, vakmerőbbek, kreatívabbak vagyunk, mint általában - és ez meg is hozza a gyümölcsét. Ilyenkor érdemes saját vállalkozást indítani (amennyiben a sorsmissziós számunk ezt lehetővé teszi). A munkán kívül még lehetőség van lakáscserére, optimális a költözésre, felújításra is ez az év (ez is újító energia). Az 1-es év nagyon gyors rezgésű (az 1-es a Nap, az Oroszlán száma, ami igen tüzes jegy), így a lassúbb típusú, páros sorsmissziós számú embereket (2-es, 4-es, 6-os) egy kicsit megviselheti, idegileg megterhelheti ez az időszak. A 8-as sorsmissziós számú egyének aktívak, gyorsak, ők kivételek, mivel a marsikus erő, a Kos tüze ég bennük. Ideális időszak az 1-es év egy új párkapcsolat létrehozására is. Az ebben az évben kötött házasságok tartósabbak. Amennyiben már kapcsolatban élünk, érdemes odafigyelni rá és megújítani, új energiákat belevinni - nehogy beússzon egy „harmadik”. Utazások, új ötletek, új kapcsolatok, új lehetőségek jellemzik ezt az időszakot! Érdemes használni, sőt kihasználni ezt a kedvező periódust, mert minőségi fejlődést hozhat számunkra! Erre a legalkalmasabb ez az év! (Ibránszki Bea önismereti személyiségfejlesztő)

További infókat a kínai horoszkóp szerinti évről ITT találsz, ahol megnézheted kifejezetten rád mi jellemző 2017-ben:)

Mindenkinek álommegvalósítós, türelemben gazdag, és badass új évet kívánok!


bottom of page