top of page

Kézügyesség nélküli ajándék ötletek lányoknak

Imádok kézzel készített ajándékokat fabrikálni, nem okoz problémát egyenesen vágni egy ollóval, és tökéletes masnit kötni a kész dobozra. Azonban tudom mennyire idegesítő lehet azok számára ilyesmiket csinálni, akik totál bénák, és mindenki elvárja, hogy igenis valamit dobjanak össze karácsonykor ügyetlenül is. Szerintem értelmetlen megkérni ezeket az embereket arra, hogy valami végtelenül ciki összeragasztott tésztadarabot készítsenek el a szeretteiknek, és semmiképpen sem gondolom emiatt kevésbé személyesebbnek azt, ha inkább vennének valami kész terméket. Hiszen lehet ötletes, személyes ajándékot vásárolni úgy, hogy az telitalálat legyen, és tényleg nagy legyen az öröm. (Persze aki ennek ellenére szeret barkácsolni, az csinálja!)

Lush pamper csomag

Most ne értsetek félre, az olyan lányokról tudok csak írni, akik olyanok mint én. Ha a kiválasztott személy hasonlóan hozzám, imád relaxálni a kadban és csak kicsit kiszabadulni a hétköznapokból a habokban, akkor neki must have egy csinos kis Lush csomag. Rengeteg már meglévő doboz található a boltban, de hogy egy kicsit használd a kreativitásod, te is kiválaszthatsz olyan fürdőbombát, szappant, olajat, ami szerinted a szerettednek tetszene, beleteheted egy szép dobozba, amit be is csomagolhatsz. A Lush cuccokat nem mondom olcsónak, de vészesen drágának sem. Egy fürdőbomba kb 1500 Ft, a többször használatos habfürdők pedig 2500 Ft-ok. 5000 Ft-ból meg is van a csomag, ha számodra ez megengedhető, akkor kipróbálhatod ezt az ötletet!

Pepco csomag

Viszont ha kevesebb pénzt takarítottál meg decemberre, akkor se kenődj el, hiszen számos remek ajándék ötlet lapul még a boltokban, többek között erre remek hely a Pepco. Ez egy Jysk-hez hasonló, otthon és dekoráció szekciót is tartalmazó üzlet, ahoz fillérekért kaphatsz hihetetlen szép tárgyakat. Rengeteg gyertya, mécsestartó, párna, képkeret, pokróc található a polcokon, valamint egy úttal csinos dobozokat is választhatsz az ajándékaidnak. A legtöbb dolog 350 Ft és 1500 Ft között mozog, így például 1000 Ft-ból tudsz venni egy különleges gyertyát és egy basic képkeretbe teheted kedvenc közös emlékeiteket. Én imádom a gyertyákat, éppen ezért megőrülnék egy ilyen csomagért, viszont nem mindenki örül a negyvenedik viasztömbnek, nekik inkább mást ajánlanék.

Illatgyertya csomag

Még picit a gyertyák vizén evezve (nyugi lesz más is, várd ki a sorod) az illatgyertya.hu egy Yankee Candle termékeket árusító weboldal, amelynek a Dohány utcában található az egyetlen boltja. A Yankee Candle a világ egyik leghíresebb gyertyáinak márkája, amelyről külföldi videósok ódákat zengenek, és itthon is lassan egyre kedveltebb lesz. Azonban sajnos elnézést, hogy így mondom, KURVA drága, szóval semmiképpen sem kifizetődő egy alig 5 cm-es gyertya 3500 Ft-ért. Alternatívának tökéletes, sőt sokkal jobb a mintagyertya, ami azt hiszem 650 Ft, és több variációban kerülhet a dobozodba. A Tartsokat, amelyek csak illatosított viaszok, viaszmelegítőbe, vagy párologtatóba helyezheti kiválasztottad, így a hamisíthatatlan Yankee Candle érzés ugyan úgy szobájában lehet. Picit vigyázni kell vele, mert például a viaszok sokkal intenzívebbek, ezért csak piciket érdemes törni belőle felhasználásra. Egy Tarts 550 Ft körül van, és nagyon sok alkalomra elég, hiszen több darabra törhető.

Happy jar csomag

Akinek a kézügyessége a pokol mélyén is mélyebben van, de ki akarja hagyni a gyertya/bögre/tusfürdő hármast, annak van egy szuper ötletem! A Kikben és a Pepcoban kapható alig 400Ft-ért fém fedeles üvegcséket, amelyeket kedvedre díszíthetsz, vagy csak körbetekerheted egy pofás szalaggal, és egy ajándékkísérővel. Ha a kiválasztottad szereti az édességeket, akkor beleteheted a kedvenc csokijainak kisebb mását, ebben az esetben esetleg szükséged lehet egy Celebrations, Merci, Milka stb. csokoládé válogatásra. Ha egy még izgalmasabb dologra adod fejed, akkor megtöltheted kakaóporral, cukorral, liszttel, fahéjjal és vaníliáscukorral, amihez már csak pici tej, tojás szükséges, ezt beborítva és összekeverve egy tálban tökéletes süti alapot kapunk, sütőben pár percig sütve már készen is van a remek édesség. Ezt a tippet Pinteresten láttam, de akkor még nem tudtam, hogy a Pepco ilyen zsír hely, és van benne üvegcse.

Ha ezek az ötletek neked nem jönnek be, a kiválasztottad nem olyan beállítottságú, amilyen én, akkor próbáld kitalálni minek örülhetne, nézz szét pinteresten pár tippért, és használd fantáziád hasonló csomagok előállítására. Hidd el, nem baj, ha nem tudsz két papírt sem összeragasztani, hiszen én sem tudok bukfencezni, és bár engem kényszírtettek, hogy megtegyem, a karácsony a szeretet ünnepe, szeretted pedig bárminek örülne, hiszen TŐLED kapja azt!:)

Képek forrása: Google


bottom of page