Rólam :

A nevem Fanny, 24 éves vagyok és Budapesten élek.

 

A blogom ötlete már 2016 májusa körül körvanalazódott meg bennem, de természetesen rengeteg amatőr elődje volt. Szerettem volna egy olyan platformot ahol elmondhatom a véleményem, megmutathatom mivel foglalkozom, és titkon reméltem, hogy egy kedves közösséget formálhatok. Akkor még The Dressmaker néven indítottam útjára az oldalt, mára viszont sokkal jobban szeretem használni a saját nevem. A fő vonulat először lifestyle volt, és optimistán belecsempésztem egy kalandozós vonalat, ami hosszú hónapokon át üresen árválkodott. Ma már a kettő együtt működik, rengeteget utazom belföldön és külföldön, mellette a spirituális fejlődésemhez kapcsolódó helyszíneket is meglátogatom. Szerencsére ez a menüpont kinőtte magát, és szinte minden hétvégén sikerül valami új helyről írnom. 

 

A blognak nincs fő témája, de ahogyan én is, úgy az oldal is változott. Rengeteg bejegyzés foglalkozik a relaxációval/meditációval, pozitív gondolkodással, mindfulness gondolatmenettel, design thinking technikákkal és persze pár ezoterikus vonalat is boncolgatok. Végtelenül érdekel a lélek és annak fejlődése, az önismeret és annak fejlesztése, a numerológia, asztrológia, agykontroll és már alternatív tanok. Nem vagyok motivációs előadó, sőt még azt sem mondom, hogy csak az én utam a helyes, de itt végre megtaláltam önmagam és ezt másoknak is szívesen továbbítom. 

 

 

 

 

Én magam hatalmas utat jártam be. 2016-ban még csak ismerkedtem a belső béke fogalmával, mára már megtapasztaltam minden előnyét. Renegteget meditálok, hiszen ez egy tökéletes levezetése a stressznek, minden nap motivációs videókat nézek mert nekem ez a kikapcsolódás. Olvasmányaimat tekintve is ugyan úgy megtalálhatóak benne az említett témakörben írodott példányok, de sosem zárkózom el egy kis humoros történettől sem. Jelenleg még csak az út elején tartok, de fél év alatt megtanultam megszeretni magam, és a saját belső intuícióm szerint élni és cselekedni.

Ha téged is érdekel ez a nagy kaland, akkor kövess minden héten kétszer, és ne félj kapcsolatba lépni velem! Hálás vagyok, hogy itt vagy, már vártalak!


 

Vezetek egy rajzos blogot is a hivatalos oldalamon, esetleg less be oda is!

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now